Malu aizsardzība batutam Ø 244 cm., dažādas krāsas

Preces kods: 7825

Nav noliktavā

Atvainojiet, šī prece pašlaik nav noliktavā. Tomēr mēs iesakām iesniegt pieprasījumu, un mēs jūs informēsim, kad prece atkal būs pieejama. Varat arī turpināt iepirkšanos atpakaļceļā.

Apraksts tika tulkots automātiski, var rasties kļūdas. Malu polsterējums ir svarīga batuta sastāvdaļa. Nekad neizmantojiet batutu bez rāmja polsterējuma. Tā kā malas vāciņš var novērst ievainojumu iekrišanu atsperēs vai rāmī. Izturīgais Songmics polsterējums ir labi izgatavots un sola ilgu kalpošanas laiku. Pagarinātais sabiezinātais loka pārsegs nosedz gan atsperes, gan loku, tas var droši novērst saskari ar dārza batuta atsperēm, tādējādi nodrošinot papildus aizsardzību. Piezīme: – Lūdzu, pirms iegādes rūpīgi izmēriet batuta izmēru, lai jūs varētu izvēlēties pielāgotu batutu. malu pārklājums. – Lietojot batutu, ievērojiet svarīgus drošības norādījumus, kas var palīdzēt nodrošināt personīgo drošību, lecot pa batutu. – Der visiem apaļajiem batutiem ar diametru 244/305/366/426/487cm – Šajā piedāvājumā ir iekļauts tikai atsperu pārvalks, NEVIS viss batuts! Produkta informācija: – Materiāls: – Virsma: sarkans + dzeltens + zils 500D PVC (310g/m²) – Apakšpuse: PE plastmasa – Centrs polsterēts ar 15mm biezu un 300mm platu EPE putu Izmēri: – Ārējais diametrs: 244cm – Iekšējais diametrs: 184 cm – Stāvoklis: Jauns un oriģinālajā iepakojumā.

Izstrādājuma īpašības

Iepakojuma svars2,5 kg
Iepakojuma izmēri0,96 × 0,38 × 0,13 m
Tips

Atsperu aizsargs

Atsauksmes

Vēl nav nevienas atsauksmes. Esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi!

Atsauksmes var uzrakstīt tikai tie tiešsaistes pircēji, kuri ir iegādājušies šo preci.

*Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Oriģinālo preču krāsas, uzraksti, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas un/vai jebkuras citas īpašības to vizuālo īpašību dēļ var izskatīties savādāk nekā patiesībā, tāpēc lūgums iepazīties ar preču specifikācijām, kas norādītas preču kartēs. Ja jums ir kādi jautājumi, mēs vienmēr gaidām jūsu pieprasījumu uz e-pastu. pa e-pastu klientiem@bonideco.lv.